Teambuilding / groepsuitje

Axe Throwing Sittard

Gegarandeerd een zeer unieke & leuke activiteit om niet snel te vergeten! Het werpen met bijlen is een sport voor iedereen, of je nu man of vrouw bent, groot of klein. Het nieuwste en origineelste uitje voor collega’s, vrienden, families of vrijgezellenfeesten. 

Het leuke is dat deze activiteit niet alleen geschikt is voor stoere sterke mannen, iedereen kan het! Het draait vooral om de techniek, en na een uitgebreide oefenronde mét tips en tricks van de werpcoach ben je klaar, om met alle kracht die je in je hebt, de bijl richting het doel te werpen en zoveel mogelijk punten te scoren. 

Per baan zijn maximaal 6 deelnemers toegestaan. 
We hebben 4 banen en per uur mogen maximaal 6 personen per baan participeren. Er kunnen dus 24 personen per uur deelnemen. 

Elke sessie bestaat uit een veiligheidsinstructie en oefenronde van circa 15 minuten. Daarna wordt er 60 minuten ‘voor het echt’ gegooid. In de wedstrijdronde(s) wordt de score bijgehouden en op het einde wordt er uiteraard een winnaar bekend gemaakt. Na de oefenronde gaat de wedstrijdronde van start. Uiteraard houden we de score bij en strijden jullie tegen elkaar om de hoogste punten en de eretitel ‘Axepert’ van de dag. 

Naast Axe-Throwing kun je bij ons terecht voor spannende Escape Rooms en een levensechte Virtual Reality Experience. Tevens is er een (B)Arcade en kan er een Flipper Toernooi georganiseer worden. Zou je alle activiteiten gelijktijdig willen doen, dan kun je met circa 100 personen tegelijkertijd bij ons terecht.