Veelgestelde vragen

Axe Throwing Sittard

Welke Coronamaatregelen zijn er?
Let op! M.i.v. zondag 28 november is zowel een Coronatoegangsbewijs als een mondkapje verplicht. Een mondkapje dien je zelf mee te nemen en is alleen noodzakelijk in de ‘openbare ruimtes’. Heb je geen QR-code en draag je geen mondkapje dan zijn wij helaas genoodzaakt de toegang te weigeren. 

Wat is de minimumleeftijd? 
De minimumleeftijd is 18 jaar. 

Moet ik sterk zijn om mee te doen? 
Het gaat vooral om de techniek, je hoeft niet sterk te zijn om het target te raken. Alles draait om de manier waarop je gooit. 

Wat kost het? 
Per baan zijn maximaal 6 deelnemers toegestaan. Een baan kost € 99, -, 2 banen € 175,-, 3 banen € 235,- en 4 banen € 295,-. Dit is inclusief 1 consumptie voor elke deelnemer.

Met hoeveel personen kunnen we dit gelijktijdig doen? 
We hebben 4 banen en per uur mogen maximaal 6 personen per baan participeren. Er kunnen dus 24 personen per uur deelnemen. 

Hoe lang duurt het? 
Elke sessie bestaat uit een veiligheidsinstructie en oefenronde van circa 15 minuten. Daarna wordt er 60 minuten ‘voor het echt’ gegooid. In de wedstrijdronde(s) wordt de score bijgehouden en op het einde wordt er uiteraard een winnaar bekend gemaakt. Je volledige team dient echter 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. 

Is het gevaarlijk? 
Elke sessie start met een uitgebreide veiligheidssessie. Een bijl is scherp dus hier dien je verantwoordelijk mee om te gaan. Er mag pas gegooid worden indien de baan vrij is, de ‘Axe-pert’ geeft hiertoe het sein. Het is andere personen niet toegestaan de baan te betreden wanneer er gegooid gaat worden. Indien men zich niet aan de (veiligheids-)instructies houdt, kan de ‘‘Axe-pert’ besluiten het spel te stoppen of deelnemers de diskwalificeren. We gaan ervan uit dat deelnemers beseffen dat sandalen of andere open schoenen op de werpbaan niet zijn toegestaan. 
Deelname is echter op eigen risico. Elke deelnemer tekent vooraf een eigen-risico-verklaring. 

Mag ik met een bijl op een foto van iemand gooien? 
Kort en krachtig, nee.

Kunnen we alcohol drinken? 
We hechten veel waarde aan de veiligheid van onze bezoekers. Mensen die duidelijk onder de invloed zijn van drank en/of drugs worden vanzelfsprekend niet toegelaten tot de baan. Een ‘Axe-pert’ is bevoegd je de toegang te ontzeggen en helaas krijg je je geld dan ook niet terug. Dus drink lekker na afloop.

Hebben jullie ook arrangementen? 
Jazeker! Kijk bij onze arrangementen.

Mag ik mijn hond meenemen?
Nee, helaas honden zijn in ons gebouw niet toegestaan.

Is er een rookgelegenheid?
In ons hele gebouw geldt een rookverbod, dit geldt ook voor elektronische sigaretten.